Persoonlijke reacties

Reacties van opdrachtgevers

“Ik heb het genoegen gehad Sanne gedurende een langere periode, meerdere keren als trainer en als coach te mogen ontmoeten. Ik heb haar in teamverband meegemaakt en op individueel niveau. In beide gevallen is haar impact groot. Sanne spreekt mensen op een prettige, maar confronterende manier aan. Haar professionele optreden in combinatie met de merkbare levenservaring maken haar tot een gewaardeerd trainer/coach. Sanne is zeer resultaatgericht en dwingt tot maken heldere afspraken. Persoonlijk heb ik een beter inzicht in mijn overtuigingen en de invloed daarvan op mijn functioneren gekregen en ik heb een helder en reëel handelingsperspectief meegekregen. Binnen teams is Sanne in staat een cultuurverandering in gang zetten waar iedereen in wordt meegenomen; duiken/ontsnappen behoort niet tot de mogelijkheden. Als gevolg van het feit dat zij haar programma aan de (beoogde) organisatie- of persoonlijke doelstellingen verbindt ontstaat een doelgerichte aanpak die in een breder perspectief is geplaatst. Dit laatste is voor mij het meest unieke van haar aanpak.” Elly van den Heuvel, Directeur Govcert

“Sanne heeft gewerkt met de afdelingen Planning, rostering/scheduling en operations control. Wat de trainingen van haar hebben opgeleverd is dat er nu tussen mijn afdelingen met respect en begrip met elkaar wordt gecommuniceerd. Men heeft vertrouwen in elkaar. De touch die Sanne geeft aan de trainingen is zeer persoonlijk. Ze geeft alles van zichzelf. Zij is in staat om op een niet-bedreigende manier gevoelige onderwerpen op tafel te krijgen. Ik heb de ervaring dat grote bureaus vaak een standaard training afdraaien, maar bij Sanne krijg ik maatwerk en een geweldige inzet. Daarnaast heeft ze veel aandacht voor de nazorg. Ook dat vind ik een groot pluspunt.”  Hans Kooiman, Director Operations, Planning & Control KLM Cityhopper

“Sanne, ik wil je bedanken voor je bijdrage aan dit resultaat.” Coen Aalders, directeur BEL Combinatie lees meer: Persbericht BEL 30 juni 2011

Reacties van cursisten

De Communicatie Empowerment Training is een absolute aanrader! De training wordt op een zeer verhelderende, krachtige en dynamische wijze gegeven, is erg leerzaam en bovendien een enorme verrijking, geeft je duidelijke inzichten en tools op verschillende niveaus.
Monique Hendriks – KLM Cityhopper, Medewerker Indelingen Cockpit.

Diep, boeiend, verhelderend en zeer toepasbaar. Een absolute must voor iedereen die communiceert.
Gerda Steenvoorden. Medewerker Verhaal. UVIT-Nederland

De training Communicatie Empowerment was voor mij echt super interessant! Ik heb veel geleerd, boeiende vaardigheden geleerd, enorm nuttig. Ik ben heel bewust geworden en kan andere mensen nu ook beter begrijpen en daardoor beter communiceren en mijn doel bereiken. Door Sanne onze vrolijke en leuke trainster waren het hele fijne en leerzame dagen en zijn de dagen omgevlogen en was het een hele mooie en warme belevenis!
Carola

De zes empowerment dagen die ik bij Sanne heb mogen volgen zijn echte levenslessen, Sanne brengt je in contact met vergeten dromen, je wensen en kwaliteiten, ze geeft je prachtige handvatten om deze (verder) te ontwikkelen.Door haar passie, wijsheid, zorgvuldige aandacht en eerlijke benadering raakt zij je recht in je hart, je krijgt diep inzicht maar blijft er niet naar staren, van analyse naar actie, nieuwe mogelijkheden, helderheid en recht op je doel af en dit ook bereiken, het is echt heel bijzonder!De diepgang van de training geeft inspiratie en energie, wat een verademing, persoonlijke en organisatie-ontwikkeling van ongekend niveau, dank je wel Sanne!
Natascha Koningsveld, Creative director H2O Plus

‘Een geweldige training die je leven verijkt.’
Astrid Lievense, Relatiemanager Yarden Uitvaartorganisatie

Deze training heeft mij geraakt tot in mijn tenen & een frisse, vernieuwende kijk in mijn hoofd opgeleverd en dat alles door een coach met hart voor de zaak. Kortom dit heb ik o.a. mee heb gekregen: “Even stilstaan…, een hele vooruitgang” en “Het krachtigste medicijn voor veel problemen is loslaten”.
Anja Roelofs Evenementenmanager, GBO Overheid

De training Communicatie Empowerment geeft meer dan verwacht, het geeft naast kennis, kunde en vaardigheid een dieper inzicht in jezelf. Sanne is een zeer betrokken en integere trainer die het meeste en beste uit je weet te halen. De training is een gift voor de rest van je leven.
Henny van der Most, Sr. Adviseur afdeling Markt, GBO.Overheid

Een training die echt verandering brengt, vooral ook door de deskundigheid, integriteit en power van de trainster, Sanne van den Berg.
Klaas Nieuwenhuis,Teammanager Financial Reporting Schade, Achmea Financial Services

Ik vond de training verhelderend, intensief en confronterend, omdat ik mij bewust werd van de overtuigingen die aan bepaald ingeslepen gedrag ten grondslag liggen en het effect daarvan op anderen.
Ramona Verloop, Medewerker Verhaal, Compander

Laatste nieuws