sanne wie zijn wij IMG 6265

Sanne van den Bergh: Oprichter, trainer, adviseur, facilitator.

Ik werk met mensen. Als trainer, als adviseur en als coach. De essentie van de manier waarop ik werk is ervaringsgericht en pragmatisch. Ik ben niet alleen als professional, maar ook als mens intensief betrokken bij uw verandertraject. Ik ben openhartig, concreet en confronterend. Ik besteed veel tijd aan het boven tafel krijgen van onderhuids gedoe, waarbij vertrouwen en respect mijn kernwaarden zijn.

lees meer

paul wie zijn wij IMG 5967

Paul Geelen: Trainer, consultant projectmanagement.

Mijn drive is om mensen te helpen. Mijn vak is projectmanagement. Uit ervaring kan ik zeggen dat ik dat vooral geleerd heb door met enige regelmaat naar mijn actuele manier van werken te kijken. De steeds terugkerende vraag is dan: "Kan het ook anders, kan het eenvoudiger, kan het effectiever?" Het antwoord is meestal: "Ja, dat kan!"

lees meer

Arthur

Arthur Geesink: Acteur, trainer, coach.

Mijn passie is het terugbrengen van mensen in hun eigen kracht, met als uitgangspunt mijn eigen kracht. Ik werk via het lijf en zoek naar de balans tussen ratio, emotio en de energie van het hart. Ik werk doelgericht met persoonlijke zingeving als leidraad.

lees meer

valerie wie zijn wij IMG 6698

Valerie van Reede: Adviseur/trainer/coach.

Ik ben warm, sensitief, krachtig, speels en resultaatgericht. Ik heb het lef om de vlam in de pan te laten slaan er erbij te blijven als het pijn doet. Ik combineer het goede uit verschillende methoden en werk op verschillende niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

lees meer

judith wie zijn wij IMG 6596

Judith van de Geer: Adviseur/trainer/coach.

Mijn werkwijze is gericht op het scheppen van ruimte binnen heldere focus en structuur, en het bewaken van een gezonde balans tussen inhoud en proces.

lees meer