Valerie van Reede: Trainer, coach

Als senior adviseur/trainer/coach ben ik warm, sensitief, krachtig, speels en resultaatgericht. Ik heb het lef om de vlam in de pan te laten slaan er erbij te blijven als het pijn doet. Ik combineer het goede uit verschillende methoden en werk op verschillende niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid en heb voldoende vertrouwen in mensen om hen te begeleiden door hun persoonlijke belemmeringen heen te breken en in eigen kracht te gaan staan. De combinatie van mijn transparante communicatie en een natuurlijke, laagdrempelige manier van werken en scherpte maakt dat ik in staat ben om met de essentie van een persoon, team of organisatie contact te maken. Van daaruit ontstaat beweging, waarbij ik het ritme en de ruimte van de ander respecteer. Daarnaast kijk ik op een holistische wijze naar ontwikkeling en maak ik in mijn interventies regelmatig gebruik van ‘hier en nu’ situaties, omdat dit altijd de meest directe lijn is naar bewustwording van eigen gedrag en drijfveren.

Expertise

Al meer dan 17 jaar begeleid ik organisaties, teams en personen. Ik ben breed opgeleid en ben werkzaam als senior adviseur/trainer/coach in het bedrijfsleven waar ik bedrijven ondersteun bij professionaliserings- en transformatietrajecten. Mijn specialisatie is persoonlijke effectiviteit in werk en in leven. Daarnaast train ik op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering.

valerie wie zijn wij IMG 6698

linkedin