Empowerment

Met de empowerment trainingen kom je stappen verder

Leadership Empowerment

De wereld wordt steeds complexer. Dat vraagt om een ander soort leiderschap. Je kan niet meer terugvallen op snelle inhoudelijke oplossingen. De druk neemt toe, maar snel handelen is niet de oplossing. Leiderschap van nu vraagt om stilstaan. Om een realistische analyse, met een open mind. Om het formuleren van de werkelijke vraag. Om verbinding met de drijfveren. Om de waarheid. Om het werkelijke probleem. En voor het vinden van een oplossing is het totale potentieel nodig. Co-creatie. Dit vraagt ook iets van jouw als leider. Visie en daadkracht is niet genoeg: persoonlijk leiderschap vraagt ook moed om je eigen valkuilen en patronen te onderzoeken. Durf je los te laten?

Communicatie Empowerment

Deze opleiding is ontwikkeld voor mensen die al vaardigheidstrainingen gedaan hebben en merken dat ze in sommige situaties toch blokkeren of automatisch terugvallen op oud, ineffectief gedrag. De training bestaat uit 3 delen. Je werkt aan inzicht en bewustwording, zodat je je eigen patronen herkent en hierop kunt anticiperen. Daarnaast krijg je krachtige communicatievaardigheden aangereikt, die je helpen resultaatgericht te commuiceren. Daarnaast krijg je een praktijkdeel, waarin je samen met een acteur je eigen situaties oefent, totdat je merkt dat je nieuw gedrag hebt eigen gemaakt. Download brochure

Persoonlijk empowerment

Deze training is een verdieping, het gaat om zelfonderzoek. Wat zijn je drijfveren? Welke waarden en overtuigingen sturen jouw gedrag? Wat houdt je tegen om je totale potentieel te ontwikkelen? Deze training helpt je met meer overtuigingskracht en zelfverzekerdheid in het leven te staan. Het helpt je om belemmeringen te herkennen en deze ook los te laten. Het helpt je om meer keuzevrijheid te voelen in elke situatie, zonder telkens achteraf je eigen valkuilen te herkennen. Zodat je je sterker en rustiger kunt voelen. En trots kunt zijn op wie je bent.

Laatste nieuws